Med en tiltaleliste så lang som et vondt år, må et 21 år gammel kar fra Nannestad møte i Øvre Romerike tingrett.

Mannen er tiltalt for ran, kroppsskade, vold og trusler mot politiet, trusler mot egen familie, bruk av narkotika og en del andre lovbrudd.

I fjor sommer skal mannen ha tatt telefonen fra en kioskansatt i Lørenskog. Han truet med å bruke en nødhammer om den ansatte ikke betalte ham 500 kroner for å få telefonen tilbake. Den ansatte tok da pengene fra kassa og ga dem til raneren. Da politiet kom til stedet og arresterte ham, skal han ha utdelt både spark og trusler.

Noen uker forut for dette, skal nannestadkaren ha vært vitne til at en mann ble utsatt for kroppsskade uten at han grep inn for å hindre dette.

I en telefonsamtale med sin egen mor i fjor høst, truet han med utøve vold mot henne. Han skal også ha sagt at han skulle skaffe seg en pistol og komme og ta henne og faren. Han oppsøkte også moren, til tross for at han var ilagt besøksforbud.

I tillegg er han tiltalt for å ha kjørt motocrossykkel uten gyldig førerkort, flere ganger å ha brukt narkotika og flere tilfeller av nasking i forretninger.

Det er satt av to dager til rettssaken – 12. og 13. september. Blir mannen kjent skyldig i alt han er tiltalt for, risikerer han flere år i fengsel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.