Offeret var ikke mer enn seks år første gang han skal ha blitt utsatt for grove overgrep fra kjæresten til sin mor. Overgrepene skal ha foregått i et tidsrom på over ett år – fra sommeren 2015 til høsten 2016.

Mannen er tiltalt for å ha seksuell omgang med barn under 14 år, at handlingen er foretatt overfor barn under ti år og at det har skjedd gjentatte ganger.

SÆRS GROVT

Etter tiltalen er voldtektene særs grove når man legger vekt på fornærmedes lave alder.

26-åringen er også tiltalt for å ha tatt bilde av guttens underliv og lagret dette på egen Facebook-konto. Et annet tiltalepunkt går ut på at han også har oppbevart en minnepinne og en mobiltelefon med bilder og film som viser seksuelle overgrep mot barn.

Saken, som har en strafferamme på over seks år, skal opp i Øvre Romerike tingrett i oktober. Det er satt av tre dager til rettsforhandlingene.

LES OGSÅ: Par fra Øvre Romerike tiltalt for barnemishandling

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.