I 2013 skulle brødrene Ole Kristian og Paal Mogens Furuseth stå for utbyggingen av LHLs sykehus, med en prosjektramme på rundt 1,7 milliarder kroner. Brødrene solgte seg imidlertid ut av prosjektet før byggestart i september i fjor, skriver Dagens Næringsliv.

Salget ga deres felleseide selskap Campus Gardermoen et resultat i fjor på nær 42 millioner kroner før skatt.

HADDE IKKE RÅD

- Vi hadde ikke nok penger til å gjennomføre prosjektet, det ble rett og slett for stort til at vi var i stand til å bære det. Det er klart at enhver som hadde hatt likviditet til å sitte gjennom denne reisen hadde gjort det, og noen mener også vi burde gjort det, sier Paal Mogens Furuseth til Dagens Næringsliv.

LES OGSÅ: Navnet er LHL-klinikkene

- Vi er veldig fornøyde med de avtaler som vi inngikk og resultatene dette har gitt til våre selskaper, og ellers den etableringen som nå skjer. Vi er selvsagt fornøyde med at det investeres så mye i vår region i kunnskap og kompetanse som denne etableringen medfører, sier Furuseth.

Kjøperen er det svenske eiendomsselskapet Hemfosa og Aspelin Ramm Eiendom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.