• OLE IVARS. William Kristoffersen i Ole Ivars har fått med seg sambygdingen Egil Arne Bakken for en tid framover som trommis i bandet. (arkivfoto)

Bandets trommelager gjennom en årrekke, Arild Engh, døde tirsdag 18. april etter lengre tids sykdom. Det er en stund siden han var i stand til å spille i bandet, og i mellomtiden har Morten Nyhus fra Gjøvik vært hans vikar. Nyhus er nå bandets faste trommeslager, men han er nå sykmeldt. Dermed er det Egil Arne fra Feiring som har overtatt trommestikkene for en måned framover.

– STRI ØVINGSJOBB

– Det var William som ringte å spurte om jeg kunne steppe inn som trommeslager for en tid, og jeg synes det er en ære å bli spurt. Nå har jeg hatt en stri jobb med å øve inn låter. Jeg har måttet lære meg rundt 40 på kort tid, forteller Egil Arne, som nå legger ut på turné med det populære dansebandet.

– Jeg reiser med stor glede til Førde torsdag kveld. Vi drar videre til Fredrikstad, Hedmark og flere andre steder. Det skal bli morsomt, men jeg håper jo for Mortens skyld at han kommer tilbake raskt, sier standintrommisen fra Feiring.

dobbelt SORG FOR WILLIAM

William Kristoffersen sier at han nå har en tung tid.

– Jeg står akkurat på farten til Sverige for å være til stede i Sven-Erik Magnussons begravelse. Han var frontfigur og vokalist i Sven-Ingvars og en god venn av meg. Nå har Ole Ivars også mistet Arild. Jeg har kjent ham siden 1983. Vi har bodd tett på hverandre og spilt sammen i mange, mange år, og det blir nesten slik at vi kjenner hverandre like godt som ektefeller. Nå er det slik at han også hadde sterkt tilknytning til Eidsvoll en periode. Han bodde på Styri et par år på 1990-tallet. Arild skal begraves torsdag i neste uke fra Hoff kirke.

ROSER EGIL ARNE

William hadde ingen betenkeligheter med å spørre Egil Arne om han kunne steppe inn som trommeslager for en tid framover.

– Han har alle fordeler. Da jeg foreslo ham for gutta i bandet, var det ingen motforestillinger. De kjenner ham fra før. Han er en pliktoppfyllende kar, og jeg er ikke i tvil om at han har klart å øve inn låtene jeg har sendt ham.

De to musikerne har spilt sammen tidligere.

– Vi startet opp bandet Ad Astra i 1978. I 1981 sluttet Egil Arne. Jeg ser jo det spesielle at to eidsvollinger skal spille sammen i Ole Ivars. Det skal bli både interessant og morsomt, sier William Kristoffersen.

LES OGSÅ: Ole Ivars - Norges eldste boyband, endelig til Panorama

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.