Grensekontrollen på hovedflyplassen tok søndag over ansvaret for to polske menn i 30-årene som har smuglet store mengder alkohol.

– Det er tollvesenet i Østfold som har tatt de to mennene, og på bakgrunn av den straffen de har fått, blir de nå utvist fra landet, sier teamleder Fred Hartmann ved grensekontrollen på Gardermoen.

SES IKKE I SAMMENHENG

Begge de to mennene er polske og i 30-årene, men Hartmann kjenner ikke til at de skal være tatt sammen.

– Den ene mannen smuglet 90 liter med brennevin og 200 liter øl, mens den andre smuglet 60 liter brennevin og 400 liter øl, forteller teamlederen.

– De to polakkene vil bli sendt ut av landet ved første mulighet, opplyser Hartmann.

LES OGSÅ: Tvilsomme arbeidsplaner - stoppet på Gardermoen og nektet innreise til Norge

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.