OPPDATERING: Ca. kvart over ni meldte Bane Nor om normal trafikk gjennom Romeriksporten, men at reisende må belage seg på forsinkelser.

SIGNALFEIL

Ca. klokka sju fredag morgen gikk Bane Nor (tidligere Jernbaneverket) ut med følgende melding: 

Romeriksporten er stengt for trafikk pga. en feil som hindrer oss i å gi grønt lys. Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Du finner informasjon om ditt tog i vårt Togkart, på våre nettsider, i vår app Togtider og på skjermer på stasjonen.

Dette er meldingen fra NSB om problemene, og det virker som det er toget Oslo S - Dal som rammes i vår region: 

Lillestrøm-Oslo S: Redusert sportilgang.

Lillestrøm-Oslo S: Redusert sportilgang. Årsak: Problemer med signalanlegget. Du må regne med forsinkelser og innstillinger. Annenhver linje L1 innstilles mellom Asker og Lillestrøm. Annenhver linje L13 innstilles mellom Oslo S-Dal og Oslo S-Lillestrøm. Linje L14 innstilles mellom Asker og Skøyen. | Vi henviser til øvrige tog som kjører.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.