Bane Nor skal arbeide på og rundt Oslo S fra 8.–16. april. Dette går ut over flere togstrekninger.

Oslo S – Bryn blir stengt. Også L1 Spikkestad – Lillestrøm, L12 Kongsberg – Eidsvoll, L13 Drammen – Dal, L14 Asker – Kongsvinger, R10 Drammen – Lillehammer og R11 Skien – Eidsvoll blir berørt.

NSB setter opp egne busser og ber folk bruke Ruters tilbud. Gjennom påsken varierer det hvordan strekningene berøres, sjekk derfor detaljer hos NSB.

Det går ikke tog mellom Oslo S – Ås og Oslo S – Mysen/Rakkestad fra 10. – 13. april. Det kjøres også færre avganger vestover fra Oslo S. Reisende henvises til andre tog.

Sommerarbeider

NSB minner også om at det til også i sommer skal jobbes rundt Oslo S. Det betyr:

Uke 26-31: Stengt Oslo S – Ås og Oslo S – Mysen.

Uke 26-30: Redusert kapasitet Skøyen – Oslo S – Bryn – Lillestrøm.

Uke 31: Stengt Oslo S–Grefsen. Redusert kapasitet Oslo S – Lillestrøm

Helgen 5.- 6. august stenges Oslo S for all togtrafikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.