Da laget fra Nannestad videregående skole la siste hånd på menyen, fikk de gode råd fra Top Chef-deltaker på TV 2, Anette Berger fra Minnesund.

- Maten er veldig bra. Disse elevene holder et høy nivå, sier Anette Berger.

Sammen med kolleger i smakspanelet ga hun tips til små justeringer på menyen før laget skal servere den for dommerne i Stavanger.

Nannestad-laget kvalifiserte seg som ett av seks lag fra skoler over hele landet til finalen i Tine Cup, som skal avvikles under Norgescup i Stavanger. Arrangementet er et samarbeid mellom Tine og Norges Kokkemesteres Landsforening.

- Alle lagene som deltar er i utgangspunktet like gode, så dette blir spennende, sier Mark Hickton, avdelingsleder på restaurant og matfag ved Nannestad videregående skole.

Laget består av kokkeelevene Ruben Lund og Marte Limam og servitør Daniel Skedsmo.

- Vi har trent hver dag den siste uka. Jeg er ikke nervøs nå, men det kommer nok når vi står foran masse mennesker i Stavanger fredag, sier Marte Limam.

På menyen står blant annet Salmalaks og kylling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.