Kommunen holder navnene til de tre kandidatene hemmelig.

– Alle har bedt om det, sier ordfører Tom Staahle.

– Det er et tveegget sverd å holde søkere til en slik stilling hemmelig, men dersom vi ikke hadde gjort det ville de ikke søkt. Det ville være synd for Ullensaker å gå glipp av gode kandidater, sier ordføreren.

Han mener prosessen har vært god, og at kommunen sitter igjen med tre gode kandidater.

Jobben som rådmann i Ullensaker ble ledig da Tor Arne Gangsø før jul sa opp jobben for å bli direktør i Kommunenes Sentralforbund. Kommunestyret innsatte Erlend Eggum som konstituert rådmann og lyste ut stillingen. Kommunen gjorde også en avtale med et rekrutteringsbyrå for bistand.

Totalt 25 personer søkte, inkludert de to kommunen tok kontakt med med spørsmålom de var interessert.

Nå sitter kommunen igjen med tre navn, og disse vil bli diskutert på formannskapsmøtet tirsdag. Det er kommunestyret som tar den endelige avgjørelsen om hvem som blir ny rådmann i Ullensaker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.