• FORNØYD: Ingjerd Skaarer (t.v.) syntes det var veldig hyggelig å være sammen med barna i «17.-maitoget» den 16. mai. Her sammen med fra v. Phillip S. Sunde, Philip K. Søberg, Maria Jørgensen og Henning Heimdal. Bak: Tom Olsen.

Dette var tilfellet da barn fra Midtbygda barnehage og Breenenga Fus barnehage gikk i «17.-maitog» dagen før en store dagen sammen beboere og ansatte ved Nannestad sykehjem. Begge barnehagene er livsgledbarnehager og sykehjemmet er i i en prosess for å bli sertifisert som livsgledehjem.

– Det var veldig tøft å møte så mange barn. Arrangementene vi har i forbindelse med at sykehjemmet skal bli et livsgledehjem synes jeg er flott, sier Ingjerd Skaarer, beboer ved Nannestad sykehjem.

– Ett av kriteriene er nettopp å implementere nærmiljøet og å samle flere generasjoner, sier Kari Homble, livsglede koordinator ved Nannestad sykehjem.

Også elever fra helsefagarbeiderlinja ved Nannestad videregående skole deltok i toget og hjalp til med blant annet rullestoler. Også noen russ satte farge på toget. Det var ikke mulig å skaffe korps, så det var «bærbar» musikk som skapte stemningen.

LES OGSÅ: Bunadsvisning på sykehjemmet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.