Tyvene skal ha forsynt seg med tre hvite varebiler fra firmaet Akershus Auto AS, som holder til i Myrvangvegen på Kløfta, i løpet av natta, opplyser politiet.

– Det er tre hvite varebiler av merket Mercedes Sprinter som er stjålet, sier operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst Politidistrikt.

KLIPPET LÅSEN

Gjerningspersonene har klippet, eller skåret av, hengelåsen på porten til et inngjerdet område for å ta seg inn. Hvordan bilene skal ha blitt fraktet bort fra stedet er foreløpig et ubesvart spørsmål.

UREGISTRERTE BILER

– Bilene er uregistrerte, og kan ha blitt fraktet bort med lastebil, sier Willersrud.

Politiet ønsker tips i saken, og kan kontaktes på telefonnummer 02800.

LES OGSÅ: Rotet i flyplassbagasjen - ble anholdt, bet politibetjen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.