Med to tidligere musikalsuksesser, følger nå kulturskolen opp med enda et fantastisk musikaleventyr i mars 2019 – Peter Pan.

– Ullensaker kulturskole gjør det igjen, og vi leter som vanlig etter både skuespillere, dansere, sangere og musikere. Hvis det er noen som er interessert i scenografi, kostymer, sminke, rekvisitter eller markedsføring, så vil vi gjerne også ha dere med på denne uforglemmelige reisen. Å være en del av et musikalprosjekt er morsomt, kreativt og utfordrende. Man lærer mye nytt og jobber sammen i et fellesskap, sier Tove Alsegård hos Ullensaker kulturskole.

FRA 8. KLASSE

Alle fra og med 8. klasse og oppover kan melde seg på

– Det går bra å melde seg på til audition i løpet av lørdag 25. august. Ta kontakt gjennom FB-siden Peter Pan-Ullensaker Kulturskole, sier Alsegård.

Øvelsene vil foregå på tirsdager.

REISER TIL ALDRILAND

Peter Pan handler om Wendy og de to brødrene hennes som en natt blir vekket av Peter Pan og feen hans Tingeling. De følger med dem til Aldriland, hvor de får muligheten til å aldri bli voksne. Tenk, å leve et liv som barn for alltid, der man leke og ha det gøy, uten noen bekymringer eller ansvar. Å kunne fly og sloss mot pirater blant indianere, feer og foreldreløse barn! Vil de savne foreldrene sine og den virkelige verden? Eller vil den grusomme Kaptein Krok fange dem og mate dem til krokodillene?

– Bli med på denne utrolige reisen og opplev selv hvordan det går, sier Alsegård.

LES OGSÅ: Trampeklapp for Grease

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.