Skikurset arrangeres i samarbeid med flyktningekonsulentene og voksenopplæringa på Jessheim.

– Er det noen som har skiutstyr som de ikke har bruk for lenger, så tar vi gjerne imot det, sier Lisbeth Gulbrandsen, daglig leder hos Nannestad frivilligsentral.

Hun ber dem som har utstyr de kan avse om å ta kontakt.

– Det setter vi stor pris på, sier Gulbrandsen.

Skidagen skal arrangeres på Prestegårdsjordet ved Nannestad ungdomsskole 15. mars. Hun opplyser at det er behov for både ski, staver og sko alle lengder og størrelser.

– Kurset er for både barn og voksne, og vi ser gjerne at hele familien kommer. Det blir opplæring i å gå på ski og litt om å smøre skiene. Kurset ledes av gode instruktører, som er elever fra Nannestad videregående skole, sier Gulbrandsen.

Sist det ble arrangert skikurs innvandrere i Nannestad var i 2015.

LES OGSÅ: Et skirenn for alle som vil

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.