Planene er godkjent av både Ullensaker kommune og Akershus fylkeskommune, men det mangler fortsatt penger og medlemmer. En million må til for å kunne bygge de første treningshullene, syv millioner for en bane med ni hull.

– Ideen om å bygge en golfbane kom da det ble utlyst en arkitektkonkurranse om hva området skulle brukes til for en tid tilbake, sier Erik A. Johansen.

Selv om det nå er kommet opp en golfbane i Nes og det jobbes med en i Lillestrøm, mener Johansen det fortsatt er behov og marked for en bane på Kløfta.

Kompiskjøring i kollektivfeltet

I forbindelse med fylkestingets behandling av langtidsbudsjett for perioden 1994-1997, tar Frp opp et forslag om at kollektivfeltet skal åpnes for privatbiler med tre eller flere personer. Dette opplyser Frps fylkestingsrepresentant Per Aage Pleym Christensen fra Eidsvoll til lokalavisen 9. juni 1993. Forslaget innebærer at det må søkes Samferdselsdepartementet om en forsøksordning.

Eidsvoll ble havneby

I går kveld ble Eidsvoll havneby. Elvekongen la til kai ved Brandtebrygga i Sunet klokka 1945, skriver lokalavisen 10. juni 1993. Mange eidsvollinger hadde funnt veien til den nye brygga for å ønske Eidsvolls nye attraksjon velkommen.

Med Elvekongens inntreden i rutetrafikk fra Årnes gjennom Svanfoss sluser til Eidsvoll er det nå mulig å ta passasjerbåt fra Årnes til Lillehammer. Et avgjort stort pluss for turistnæringen i distriktet. I dag og dagene framover vil Elvekongen foreta timesturer oppover Vorma.

Det var mange som hadde møtt fram for å ta imot Elvekongen etter den tre timer og ett kvarter lange turen fra Årnes.

Båten ble møtt med applaus og under ledelse av P5s Jørn Johansen kvitterte passasjerene på Elvekongen med en sang som var laget på veien fra Årnes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.