Bedriften eies og driftes av Tom Christian Tvenge og Carl Jørgen Owre. Selskapet har blant drevet med hjertestartere og brannslukkeren Mangiafuoco. I 2014 skrev EUB at Elkjøp tente på dette konseptet og kjøpte 50.000 eksemplarer av brannslukkeren som var splitter ny på det nordiske markedet. Nå - to år etterpå - har altså Trygg Partner AS valgt å slå seg selv konkurs.

- Ingen har begjært oss konkurs og vi skylder heller ingen penger. I så måte er dette udramatisk. Det er klart kjedelig at vi måtte gå til dette skrittet, men vi tapte penger i fjor til tross for at vi hadde mange gode prosjekter gående, sier daglig leder Tom Christian Tvenge til EUB.

- Kommer dere nå til å slutte med hjertestartere og legge ned satsingene lokalt?

- Nei, det har vi ingen planer om. Planen er å kjøre på videre med samme virksomhet og samme konsept. Jeg kommer fortsatt til å drive med hjertestartere og kursvirksomhet. Det er det jeg kan, sier Tvenge.

Trygg Partner AS sto oppført med drøye 4,2 millioner kroner i driftsinntekter i 2014. Resultatet før skatt var 347.000 kroner. Selskapet har holdt til i Industrivegen på Dal.

- Det er ingen kunder eller andre aktører som lider noen nød av dette. Alle får det de skal ha, poengterer Tvenge.

LES OGSÅ: Tjener millioner på ny brannslukker

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.