Bedriften eies og driftes av Tom Christian Tvenge og Carl Jørgen Owre. Selskapet har blant drevet med hjertestartere og brannslukkeren Mangiafuoco. I 2014 skrev EUB at Elkjøp tente på dette konseptet og kjøpte 50.000 eksemplarer av brannslukkeren som var splitter ny på det nordiske markedet. Nå - to år etterpå - har altså Trygg Partner AS valgt å slå seg selv konkurs.

- Ingen har begjært oss konkurs og vi skylder heller ingen penger. I så måte er dette udramatisk. Det er klart kjedelig at vi måtte gå til dette skrittet, men vi tapte penger i fjor til tross for at vi hadde mange gode prosjekter gående, sier daglig leder Tom Christian Tvenge til EUB.

- Kommer dere nå til å slutte med hjertestartere og legge ned satsingene lokalt?

- Nei, det har vi ingen planer om. Planen er å kjøre på videre med samme virksomhet og samme konsept. Jeg kommer fortsatt til å drive med hjertestartere og kursvirksomhet. Det er det jeg kan, sier Tvenge.

Trygg Partner AS sto oppført med drøye 4,2 millioner kroner i driftsinntekter i 2014. Resultatet før skatt var 347.000 kroner. Selskapet har holdt til i Industrivegen på Dal.

- Det er ingen kunder eller andre aktører som lider noen nød av dette. Alle får det de skal ha, poengterer Tvenge.

LES OGSÅ: Tjener millioner på ny brannslukker