Kommunestyrerepresentant Rune Storsve (H) reagerer kraftig.

I tirsdags kommunestyremøte tok han på generell basis opp forsøpling og manglende vedlikehold. Der fortalte han om forholdene utenfor sykehjemmet.

– Dette har jeg påpekt flere ganger også ovenfor ansatte på sykehjemmet, sier han.

– Søpla er fra mennesker. Her er det en bakterieflora. Dette er direkte uhygienisk. Her ligger det brukte bleier og annet strødd utenfor søppelkonteineren. Fugler hakker i avfallet. Det må jo gå an å ha en reserveløsning om konteineren er full. Man kan ikke bare sette slikt avfall fra seg på bakken utenfor, sier Storsve.

Sykehjemsbestyrer Vidar Roseth lover å orde opp.

– Vi har tidvis hatt problemer med søppelhentingen, men jeg har ikke oppfattet dette som et omfattende problem. Men slik skal vi ikke ha det, sier han.

– Du kan vel ikke skylde på renovatøren i dette tilfellet?

– Nei, men kapasiteten er ikke tilpasset behovet. Konteineren går full. Dette skal jeg ordne opp i, lover sykehjemsbestyreren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.