Kommunene tar regelmessige badevannsprøver, både for å måle temperatur og vannkvalitet med tanke på bakterier.

Utmerket vannkvalitet er bakterietall fra 0 til 100 og akseptabel kvalitet er i området 100 til 1000. Over 1000 er uegnet som badevann. Her er de seneste målingene.

EIDSVOLL:

Fløyta i Gullverket 17 – 2

Nordre (Øvre) Holsjø 16 – 1

Nordfløyta 16,5 – 3

Årnes (LHL) 12 – 1

Stensbydammen 13 – 200

Rødvika/Pressand 15–1

Andelva (v/E6) 15 – 1

Støjordet (Ørbekkstranda) 11,5–1

I NANNESTAD:

Kverndammen 16–10

Lima 17 -1

I HURDAL:

Meieriodden 17–6

Åsanden 17–1

Skrukkelisjøen 17–4

I ULLENSAKER:

Nordbytjernet 18–55
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.