- Dette er helt fantastisk! Det har vært en utrolig tøff kveld, men å få vite resultatene nå det er så deilig, jubler Tom Staahle (FrP) da det er klart at ønsket hans er kommet i oppfyllelse. Det ble borgerlig flertall i Ullensaker.

IKKE SOVET

Staahle skal rett hjem å legge seg når kvelden er slutt, og innrømmer at han nesten ikke har sovet de siste 48 timene.

- Jeg er helt utslitt. Feire får jeg gjøre en annen dag!

Hvordan ser fremtiden ut nå?

- Nå begynner en knallhard jobb, og jeg gleder meg til å ta fatt på det. Dette er helt, ja . Jeg sier ingenting sammenhengende nå, for jeg er så glad, avslutter Staahle før han slår seg sammen i ytterligere jubel sammen med de andre borgerlige partiene.

GIR IKKE OPP

Janka Holstad (Ap) er ikke særlig fornøyd etter at resultatene er klare. Hun gir dog ikke opp kampen.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi nådde målet vårt, og vi er Ullensakers største parti. Det har vi ikke vært siden 2003, sier Holstad og fortsetter:

- Vi må kanskje bruke lengre tid på å befeste politikken vår enda bedre de neste fire årene, og vi skal gå i forhandlinger. Vi får se hva som skjer i samarbeidet mellom Frp og Høyre, at de faktisk blir enige.

Så du er klar for å ta opp kampen igjen om fire år?

- Ja, absolutt! Dette er bare starten, slår Janka fast. Dette er første gang hun er i valgkamp, og Holstad syns det er en veldig god start.

- Fremtiden ser rød ut for Ullensaker, avslutter hun med et smil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.