Kulturhøsten starter med latter. 23. august kommer Dagfinn Lyngbø til Ullensaker kulturhus. Han har lagt sin turnépremiere til scenen i Kong Rakne, med sitt soloshow «Supersmud». Dette blir en helaften fylt av stand up og musikalsk humor av og med Dagfinn Lyngbø. Den rappkjefta bergenseren har også med seg sin faste musiker, Bjarte Jørgensen.

Fullt hus

Etter publikumssuksessene Evolusjon og Stereo, legger Lyngbø nå ut på veien med Supersmud. Første stopp er Ullensaker kulturhus, hvor det ikke blir et eneste ledig sete i salen.

Showet har høstet gode anmeldelser. «Gjennomført, detaljrikt, smart, velformulert og uforutsigbart», skrev Dagbladet i sin anmeldelse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.