Klokken 13.11 mandag rykket nødetatene ut til en ulykke på E6 ved Mogreina.

- Én bil hadde krasjet inn i en annen bil bakfra. Den sto stille. Dette viste seg å være en såkalt putebil fra vegvesenet, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt.

Føreren av bilen, en 20-åring fra Eidsvoll, ble sendt til Ahus med lettere skader.

- Førerkortet ble også beslaglagt på grunn av uaktsomhet, sier operasjonslederen.

E6 ble i en periode stengt  nordgående mellom E6 Hauerseterkrysset (kryss 52) og Dalkrysset (kryss 53). Dette førte til lange køer.

- Klokken 14.07 var vegen ryddet og åpnet igjen. Etter en periode vil trafikken løse seg opp, sier Årstein.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.