Under årsmøtet til KrF Hurdal nylig var det et relativt ungt styre som ble valgt. Etter flere år som leder, overleverte Torgeir Jakobsen klubba til Sigurd Brennsæter (19). Aleksander Tjernes (30) ble også valgt inn, noe som medførte en sterk representasjon av KrFU i styret. Kjetil Rydland, kommunestyrerepresentant, Torgeir Jakobsen og Terje Hermansen ble også valgt inn i styret.

SPENNENDE

Styret sier det ser fram mot en spennende valghøst, og det er klart for å fronte god KrF-politikk hvor menneskeverdet er i sentrum.

– Vi vil være en tydelig røst for de virkelig viktige verdisakene, verne om livet, fra unnfangelse til naturlig død, sikre en trygg og god oppvekst, gode familievilkår, en verdig eldreomsorg, fortsette kampen mot fattigdommen her hjemme og der ute, rus og vold i nære relasjoner og i samfunnet. Hurdal KrF skal, sammen med resten av lokallagene i fylket, være med på drajobben for å sikre 1.-kandidat, Ingunn E. Ulfsten, en plass på Stortinget. Det er den viktigste oppgaven fram mot valget, forsikrer lokallagsleder Sigurd Brennsæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.