Større utfordringer og gode lærere er ungdomsskoleelevenes samstemte kommen­tar til hva de synes om å forsere engelsk­undervisningen på videregående skole.

Skolemotiverte elever på ungdomsskolen, som ønsker å ta et fag fra videregående skole, får hvert år tilbud om å forsere fagene engelsk og matematikk. Nylig fylte til sammen 36 ungdomsskoleelever fra Råholt og Gjerdrum ungdomsskoler et klasserom på Nannestad videregående skole. Blant disse var Alexander S. Englund, Elias Aune og Armantas Dragonas fra Råholt ungdomsskole.

- Vi ønsker å bli bedre i engelsk. Kanskje vi skal studere i USA, og da er det veldig nyttig å snakke flytende engelsk. Også er lærerne på Nannestad videregående skole veldig flinke, er deres kommentar.

Hania Muqaddas, Uliana Krogsund og Ida Walstad fra Råholt ungdomsskole ønsker større utfordringer.

- Engelskfaget på ungdomsskolen er for enkelt, så vi ønsker å bli utfordret, sier de.

LES OGSÅ: De videregående skolene kjemper om ungdoms­skole­elevene

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.