– Vi har gleden av å invitere til inspirasjonskveld for utøvere, ledere, trenere og andre idrettsinteresserte. Vi får blant annet foredrag med tema knyttet til unge utøveres satsing på toppidrett, sier Margrethe Hammer Mobæk, assisterende rektor ved Nannestad videregående skole.

LOVENDE IDRETTSUTØVERE

Deltakere er blant andre Stian Grastveit, Thomas Roth og Kristoffer Ødemarksbakken.

På programmet står en kort presentasjon av satsingsområder ved Nannestad vgs., når bra ikke er bra nok – psykisk helse og toppidrettssatsing som ung utøver ved Stian Grastveit, kombinasjon skole og toppidrett – tålmodighet i treningsarbeidet, samtale med Thomas Roth og Kristoffer Ødemarksbakken. Det er påmelding til arrangementet.

– Velkommen til en spennende og inspirerende kveld, sier Hammer Mobæk.

LANGRENN

Stian Grastveit (22) kommer fra Egersund. Han har konkurrert i langrennssporet siden han var fire år og satser for fullt den dag i dag. Han konkurrerer nå for Heming IL og er en god ung langrennsløper med gode resultater på junior- og seniornivå. Grastveit har gått tre år på idrettslinja i Sirdal og flyttet til Oslo etter det. Foruten å satse fullt på langrenn, har han brukt de siste tre årene på en bachelorgrad i økonomi.

FRIIDRETT

Thomas Roth (26) er, og har vært, en av Norges, og Europas, aller beste mellomdistanseløpere de siste sju-åtte årene. Han har spesialisert seg på 800-meter. Han konkurrer for Ull/Kisa. Han var elev ved idrettsfag, toppidrett, på Nannestad vgs. fra 2007–2010.

FOTBALL

Kristoffer Ødemarksbakken (21), fotballspiller for Ull/Kisa. Han har markert seg som en av de aller beste spillerne i OBOS -ligaen 2017. Han ble tatt ut på årets lag i OBOS-ligaen 2017. Fra 2018 spiller han for Lillestrøm SK. Han var elev ved Nannestad vgs. skole, idrettsfag, 2011-2014, og har tidligere spilt for Bjerke IL og Nannestad FK. I dag studerer han ved Norges idrettshøgskole ved siden av å være fotballspiller.

LES OGSÅ: Styrker seniorstallen med tre nye løpere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.