Det sørget et flertall for i kommunestyremøtet tirsdag kveld. 

Usikkerheten rundt befolkningsprognosene var en av faktorene som ble hyppig nevnt fra talerstolen.

EUB har tidligere omtalt engasjementet rundt bygging av skolen, og hvorvidt den skal bygges som en tre-parallell eller fire-parallell skole. 

Blant annet ytrer FAU ved Vilberg skole et sterkt ønske om at skolen skulle bygges stor nok - altså som en fire-parallell. 

Under kommunestyremøtet la Arbeiderpartiet og SV ned et forslag om å vedta rådmannens opprinnelige innstilling om en fire-parallell skole med 28 klasserom. 

Dette forslaget ble satt opp mot formannskapets innstilling om en tre-parallell skole, med en klargjøring for fire-parallell. 

SV og Aps forslag fikk 14 av 34 stemmer, og formannskapets innstilling om en tre-parallell skole ble vedtatt. 

EUB kommer tilbake med mer!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.