Engelsrudhagen, områdene øst og vest, har et samlet potensial for 1.000 boenheter. Utbyggingsavtalen som nå legges ut på høring gjelder kun vestre område, som er på 209 mål med om lag 535 boenheter.

Onsdag 14. september skal forvaltnings- og økonomiutvalget behandle saken. I rådmannens innstilling heter det blant annet at Nannestad sentrum ikke har et tilfredsstillende spekter av boligtilbud. Det er også en del av overordnet planlegging at utvikling skal skje i Nannestad sentrum.

- Engelsrudhagen boområde vil i så måte være en stor bidragsyter for å realisere dette, heter det blant annet saksutredningen.

Nannestad kommune er ansvarlig for planlegging, prosjektering og bygging av kryssutbedringer og andre trafikksikkerhetstiltak som prosjektet utløser.

Utbygger skal ved utgangen av hvert år inntil avsluttet utbygging rapportere til Nannestad kommune om antall igangsatte boliger i inneværende år og planlagte boliger i de kommende årene.

Utbygger er Engelsrudhagen Boligtomt AS, Engelsrudhagen S1 AS og Engelsrud S2 AS.

Kommunestyret skal behandle saken 20. september.

LES OGSÅ: Sier nei til Grevlingvegen som anleggsveg for boligområdet Engelsrudhagen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.