– Enkelt fortalt er dørene stengt da det ikke er økonomisk grunnlag for videre drift slik situasjonen er i dag, sier eier og daglig leder Trond Lien til RB, som først omtalte saken.

Utestedet har vært Jessheims eneste med 18 årsgrense.

– 18-19-åringer har dessverre ikke noe utelivstilbud på Jessheim i høst. Det synes jeg er fryktelig trist, sier driftsansvarlig Kim Brix til avisen.

Selskapet Touch Down Sportsbar AS har drevet utestedet. Årsresultatet for 2016 endte med røde tall, som de to foregående årene. Underskuddet var på 79.000 kroner. Utestedet har hatt 24 deltidsansatte den siste tiden. De står nå uten arbeid.

– De har vært fantastiske og jobbet på dugnad med et ønske om å få ting til å fungere. Dessverre er det slik at jeg og eieren i forrige uke ikke så noen annen utvei enn å avvikle driften, sier Brix. Han vil samtidig ikke utelukke at det kan bli åpnet et nytt utested på et senere tidspunkt. Dette vurderes nå.

LES OGSÅ: Rapport fra skjenkekontrollen: Alt er ok

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.