Han er leder i Eidsvoll menighetsråd. Nå har de invitert til samling i Breidablikk. Målet er å skape en konstruktiv dialog om veien framover.

– Vi har lyst til å engasjere flest mulig i menigheten, unge som eldre. Alle som på en eller annen måte er engasjert eller føler tilhørighet til menigheten er hjertelig velkomne på møtet, sier Øvreness. Menighetsrådet har eid Breidablikk siden 1991. Det er gjeldfritt og de driver utleie.

– Generasjonen som var engasjert da vi overtok huset i 1991, er fortsatt engasjerte. Den eneste forskjellen er at de er blitt grå i håret. Videre aktivitet betinger at folk er med og er engasjerte. Vi ønsker å få opp engasjementet for menighetshuset fra flere generasjoner. Det løfter arbeidet og fellesskapet i menigheten. Det blir en kveld med mye prat og de som kommer vil bli utfordret. Vi ønsker å høre hvilke tanker menigheten gjør seg om menighetshuset og veien framover, sier Øvreness.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.