«Ny Nilsen på gang! Hans datter venter nemlig barn opp mot julehøytiden. Pappa Kurt kan vente seg et barnebarn i julegave».

Dette var noe av det Se og Hør skrev før helgen. Kurt Nilsen selv tar til motmæle på sin Facebookside.

OVERTRAMP

– Dette har vært en utrolig tøff og vanskelig helg for min familie og meg. Jeg vet rett og slett ikke helt hvor jeg skal begynne. Jeg er en offentlig person, og må tåle at dette useriøse bladet skriver om rykter fra nære kilder. Men NÅ har det gått for langt. Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artistliv. De har ikke bedt om dette, og de skal være private. Jeg skal ikke bli bestefar, skriver han blant annet i innlegget.

FIKK DU MED DEG DETTE: Kurt Nilsen flytter til Minnesund

MOTMÆLE

Kurt Nilsen skriver også at han har godtatt mye fra disse useriøse journalistene.

– Jeg har «godtatt» at de stjeler mine instagrambilder og publiserer de i bladet sitt for egen profitt. Dette har jeg tålt i alle år, selv om jeg aldri har syntes at dette har vært greit. Men nå må jeg ta til motmæle, for nå er det virkelig nok! Aldri tro at jeg kommer til å stille opp på et intervju for dette bladet, aldri tro at alt det dere leser i Se og Hør stemmer, tordner han.

HEVDER DE ER LEI SEG

– Det Kurt skriver medfører riktighet, sier Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen til VG.

Han vil ikke kommentere hva slags etterspill kjendisbladet eventuelt kan vente seg.

Se og Hørs sjefredaktør Ulf André Andersen har innsett tabben og innrømmer å ha skrevet en ren løgn.

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management framfor å kommentere saken, skriver han i en sms til VG.

På bladets hjemmeside skriver han: Se og Hør beklager overfor Kurt Nilsen og hans familie at fredagens artikkel om at han skal bli bestefar, viser seg å være feil.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.