Vi har stor elevvekst, og en utvidelse av kapasiteten ved skolen er helt nødvendig, kommenterer Eidsvolls skolesjef Rune Holm.

ENORM VEKST

Veksten de siste årene kan leses ut fra elevfordelingen på de ulike klassetrinnene.

– Totalt har vi nå 430 elever. På første trinn har vi fem paralleller, på de øverste trinnene bare to, forteller vikarierende avdelingsleder Heidi Windju.

– Byggingen starter i sommer, og de nye lokalene skal stå ferdige til skolestart til høsten, opplyser skolesjefen.

UTVIDER I HØYDEN

Utvidelsen skal skje ved at man bygger på en etasje på paviljongen nærmest Trondheimsvegen.

Påbygget vil bestå av 12 moduler, og med utvendig heis.

– Det er feil å kalle dette brakker. Påbyggingen skal bli fullverdige undervisningsrom, og lokalene skal være permanente, påpeker Rune Holm.

Vi skal også utvide Råholt skole som dermed vil ta sin del av den nye veksten i sørbygda. Prognosene tilsier at kapasiteten, etter de vedtatt utvidelsene, skal være god nok ei god stund framover, opplyser skolesjefen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.