– Arbeidet omfatter blant annet å endre og optimalisere parkeringsmønsteret, legge ny asfalt og merke opp p-plasser på nytt. Resultatet av arbeidet blir om lag 50 nye bilparkeringsplasser og 30 nye sykkelparkeringsplasser under tak, opplyser Kristin Paus, kommunikasjonsdirektør hos Bane Nor Eiendom.

Anleggsarbeidet starter 18. mai og skal etter planen være ferdig i god tid før jul. Mesta er entreprenør.

– Arbeidet vil deles inn i tre byggetrinn, og i hver av periodene vil om lag én tredel av parkeringsfeltet være utilgjengelig. Første periode blir 18. mai–22. juni. Vi beklager de ulemper anleggsarbeidet medfører for våre kunder, men vi legger opp til at en betydelig del av arbeidet blir utført i fellesferien da færre har behov for å parkere ved stasjonen. sier Paus.

LES OGSÅ: Eidsvoll jernbanestasjon - et populært møtested

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.