For to år siden ble sjåføren utvist fra Norge. Det blir han nå også.

Statens vegvesen på Jessheim tok fredag en makedonsk sjåfør med falsk førerattest for andre gang på to år. Hann ble stoppet i et bulgarsk-registrerte vogntog.

– I tillegg til falsk førerattest fant vi også grove brudd på kjøre- og hviletid. Han har ikke hvilt ordentlig siden tidlig i uka, sier kontrollør Bjørn Uno Rogneby.

– Og slike luker dere ut?

– Ja, vi vil ikke ha sånne folk på veien.

– Hvor kom han fra?

– Ifølge ferdsskriveren ser det ut til at han kjører mellom flyplasser i Norge og Sverige. Siden sist hadde han skiftet navn, men personnummeret er det samme. Det var det vi tok ham på, sier Rogneby.

– Hva skjer nå?

– Han ble hentet av politiet som sist, og siden han i utgangspunktet er utvist skjer nok det igjen. Med unntak av noen brutte plomber på ferdsskriver, er vogntoget i grei teknisk stand og blir stående her til ny sjåfør kommer, sier Rogneby.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.