855 millioner kroner lå i førstepremiepotten i helgens Eurojackpot, og mange spillere rundt om i Europa ventet spent på resultatet, melder Norsk Tipping i en pressemelding.

NORSK JUBEL

Ingen tok den største premien, men en mann fra Ullensaker kan glede seg over hele 41 millioner kroner i premie. For som en av sju spillere som prikket 5+1, vant han 41.233.295 kroner.

Han kjøpte sin kupong på internett, og kunne ikke tro det som ble sagt da telefonen kom fra Hamar.

– Har jeg vunnet 41 millioner? Det tror jeg ikke på, utbrøt han da Norsk Tipping ringt.

Selv etter noen minutter med overbevisning slet han med å tro det han hørte.

– Det er vanskelig å beskrive hva jeg føler nå. Hvis dette stemmer, så er det kjempegøy, sa han.

SJEKKET SELV

Denne premien er den sjuende største utbetaling i Eurojackpot til en norsk spiller og den 32. største i Norsk Tippings historie.

– Nå tror jeg deg, for jeg sjekket selv før i dag. Det er helt utrolig, utbrøt mangemillionæren da Norsk Tipping ringte ham igjen lørdag ettermiddag.

Han hadde da delt nyheten med sine nærmeste og så smått lagt noen planer.

– Det blir en investering i nytt hus, samt betale ned på lån og gjeld i første omgang, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.