I 2017 ble Kiwis sjef i Eidsvoll, Gaute Heimholt, stemt fram som den rauseste sjefen på Øvre Romerike. Nå starter årets jakt på kandidater.

Tirsdag inviterer Nav Eidsvoll til inkluderingsfrokost. Der starter også jakten på rause sjefer. Nav skal også i år finne den rauseste, lokale sjefen. Under arrangementet i Wergelands Hus på Eidsvoll 1814 vil stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen snakke om Regjeringens inkluderingsdugnad. Nav-direktør Sigrun Vågeng kommer også. Hun vil fortelle om hvordan Nav kan støtte deg som arbeidsgiver. I tillegg kommer Ole Henrik Hansen fra Coop Logistikksenter. Han vil snakke om hvordan Coop jobber for å gi personer med nedsatt arbeidsevne og hull i CV-en en sjanse til å vise hva de duger til. Bakgrunnen for inkluderingsfrokosten er at Nav mener det står altfor mange mennesker utenfor arbeidslivet på Øvre Romerike i dag. Dette gjelder mennesker som både kan og vil delta i arbeidslivet. Nav-kontorene på Øvre Romerike vil finne sjefer som ønsker mangfold.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.