Geologer jobber på stedet for å kartlegge hvor omfattende skredet er og hvilke sikringstiltak som må settes inn for at det skal bli trygt å passere der.

SIKRINGSTILTAK

Trond Holtvedt er seksjonsleder for driftsseksjonen i Statens vegvesen Akershus.

– Geologene vil nå finne ut hva som må til av sikringstiltak. Det kan være at fjellet trengs å renses, men det kan også være at det er behov for ytterligere sikringstiltak. Vegen blir stengt i alle fall gjennom helgen, muligens enda lengre, sier han.

Bilister kan bruke riksveg 4 og E6 til omkjøring. Oppdatert informasjon finnes på nettsidene «vegvesen.no».

LES OGSÅ: Fylkesveg 33 er stengt

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.