Eiendommen til vegkroa på Minnesund med stor brakkerigg er solgt.

Det bekrefter eiendomsmekler Tore Georg Stray hos Eiendomsnøkkelen i Oslo.

Tomta er på fire mål og i tillegg til vegkroa, omfatter handelen fellesprosjektets tidligere brakkerigg med 64 brakker. Riggen må demonteres.

Torsdag var det visning på eiendommen der minst fem lokale bedrifter pluss noen utenlandske interessenter var representert.

Eiendomsmekleren gikk ut med en prisantydning på tre millioner kroner, men etter hva vi erfarer, endte budrunden på rundt fire millioner kroner.

Kjøperen skal være lokal, men navnet er ikke offentliggjort.

– Vi offentliggjør ikke navnet på kjøreren før eiendommen er tinglyst. Det skjer forhåpentligvis i løpet av dette året, kommenterer eiendomsmekler Tore Georg Stray.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.