Statens vegvesen opplyser onsdag at de stoppet et danskregistrert vogntog hvor sjåføren viste en falsk attest om at han hadde førerrett, til tross for at førerretten viste seg å være inndratt av politiet i Danmark.

Til Romerikes Blad sier kontrolleder Bjørn Uno Rogneby at sjåføren mente han hadde glemt førerkortet sitt, men at det danske politiet kunne gi en bekreftelse via e-post på at tillatelsen var i orden. Sjåføren viste fram en mail der layouten på e-posten var lik politiets, men vegvesenet reagerte da denne var sendt fra en Gmail-konto og ikke en politiet-adresse.

– Jeg har aldri sett lignende. De har åpenbart lagd seg en falsk politi-layout, sier Rogneby til rb.no.

Mannen i 30-årene ble anmeldt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.