Som lokalavis skal vi speile de samfunnene vi dekker på best mulig vis. Siden vi er lokalisert på Øvre Romerike betyr det at nesten hver eneste utgave bringer en eller flere saker i relasjon med utviklingen og veksten som skjer på alle kanter. Alt fra nye skoler og eldresentre, forretningsbygg og boliger kombinert med infrastruktur i nær sagt alle varianter som dukker opp, gir oss mer enn nok å henge fingrene i.

Annet er ikke å vente når staten pøser milliarder av kroner over oss i form av flyplass, jernbane og motorveier. At nærmest alt som kan krype å gå av private aktører ser store muligheter til å tjene penger på å bygge her, gjør ikke saken bedre.

– Jeg synes det er strålende å se, svarte Ullensaker ordfører Tom Staahle på spørsmål om hva han synes om å ha byggeplasser på alle kanter av kontoret sitt.

– Jeg vet om mange ordførerkolleger rundt om i Norge som slett ikke har det så moro på jobben som jeg har, ganske enkelt fordi de bor i fraflyttingskommuner. Når jeg ser heisekranene her betyr det at folk vil flytte hit, og det er jeg glad for, sa han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.