Da DNB Nor stengte sine lokaler i Sundet for kontantbehandling, manglet det ikke på kundeprotester.


VELLYKKET
– Det er alltid en utfordring for våre kunder ved alle forandringer. Det nye systemet må testes ut. Slik var det også når Post i butikk kom. Jeg har et bestemt inntrykk av at Bank i butikk er blitt vellykket, sier banksjef på Øvre Romerike, Kenneth Andersson.

Dette bekrefter assisterende butikksjef i Kiwi i Sundet, Wenche Skjelbek.

– Bankkundene var nok noe usikre til å begynne med, men nå har dem vent seg til å gjøre banktjenester hos oss. Enkelte liker ikke at andre kunder står nær når de skal benytte seg av denne tjenesten. Da ber vi køen trekke seg litt bakover.

KONTANTER
Bankkundene kan ta ut inntil 5000 kroner fra kontoen sin og sette inn inntil 20.000. De kan også betale regninger og få tatt ut penger som har kommet på giro.

– Dessverre oppsto det lørdag en feil i banktjenestekassen vår. Denne arbeider vi med å rette. Men det er fullt mulig å likevel kunne ta ut inntil 1000 kroner i de andre kassene, forteller Skjelbek.

Også ved Kiwi i Nannestad virker det som om ordningen fungerer etter intensjonene.

– Det er en tilvenningsprosess, men etter hvert er det flere og flere kunder som ser fordelene ved å ha banktjenester i butikken. Den største fordelen er nok at vi har åpent til langt på kveld og lørdager, sier butikksjef Sverre Nydal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.