Maya, med døpenavnet Tuangthong Khaosuanjit, leide tidligere lokale i Euronics-bygget. Det ble for lite, og nå har hun, og to ansatte fra Thailand, flyttet inn i romsligere og lyse lokaler litt lenger nord i vegen.

BREDT TILBUD

– Deilig, smiler Tik Nonglak der hun sitter med beina på en krakk og får fotmassasje av Maya. Tik er ansatt hos Maya og tilbyr blant annet kopping og massasje.

Velværetilbudet er bredt i salongen – fotmassasje med fotsoneterapi, vanlig massasje, massasje mot migrene, ørelys, manikyr og hårfjerning med voksing.

– Jeg er godkjent massør og har god kunnskap om kroppens anatomi, forteller Maya.

– Jeg forstår raskt om mine kunder trenger noe mer enn massasje for vond rygg. Da anbefaler jeg dem å ta kontakt med legen sin, sier hun.

Alle produktene Maya bruker, kommer fra Thailand, og hun selger også velværeprodukter fra eget hjemland.

Renate og Carl-Jerker har startet firmaet Hyggeutleie AS: De leier ut badstu og badestamp på hjul

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.