Linnea Elise Aaserud Melbøe (10 år), Tuva Kristine Aaserud Melbøe (8 år) og Emilie Guldbransen (7 år) fra Mogreina fant ut at de ville leke butikk, hvor de solgte tegninger og laget masker de kunne selge. Da fant de ut at de ville gi pengene til et godt formål. Det ble Røde Kors, for å bidra til å hjelpe mennesker som trenger det.

De tre jentene ga seg ikke etter å ha hatt butikk. Da kastet de seg rundt og gikk nabolaget på kryss og tvers og samlet inn tomflasker de kunne pante og gi til samme formål.

Da flaskene var pantet og pengene telt viste det seg at de hadde samlet inn for over 300 kroner, og de gavmilde jentene gir seg ikke med det. Nå vil de samle enda flere flasker for å kunne gi enda mer til Røde Kors.

LES OGSÅ: Røde Kors-presidenten: – Et viktig bidrag til lokalsamfunnet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.