Rett over veien fra landsmøtehotellet ligger LHL sykehuset vegg i vegg med den interkommunale legevakta og Ullensakers helsehus. Gruppeleder Roger Axelsson i Ullensaker Venstre så derfor sitt snitt til å ta med partiets helsepolitiske talsmann, stortingsrepresentanten Carl-Erik Grimstad, på omvisning i det splitter nye sykehuset, ifølge en pressemelding.

– For et fantastisk, luftig og delikat bygg. Her er det hotellstandard, utbrøt Grimstad da daglig leder Siri Skumlien viste politikerne inn på et sengerom.

Etter orienteringen sa Grimstad at han satte stor pris på oppdatert kunnskap om skjæringspunktet mellom privat og offentlig helsevesen.

– Jeg tror det er mye å hente, og spare, på et bedre samarbeid mellom det offentlige og det private tilbudet. Jeg vil ta initiativ til et besøk hit fra Stortingets helsekomité, avsluttet helsepolitikeren før han gikk tilbake til landsmøtet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.