Atle Viken og hans medhjelpere har i lang tid planlagt det store arrangementet i flotte omgivelser i Nannestads raviner.

– Det er veldig mange ting som må på plass. Vi har aldri arrangert noe så stort før, så det blir mye nytt for oss. Da vi bestemte oss for å arrangere konsert, og hadde engasjert Vassendgutane, har vi hatt ukentlige møter, sier Viken.

Til å varme opp for Vassendgutane er Slagerkameratene engasjert.

– MÅ TENKE STØRRE

– Vi har hatt månedlige møter i et års tid, ei slags tankesmie, for å tenke markedsføring av stedet, og fordelt oppgaver. Vi ønsker oss flere gjester enn vi har hatt. Sønnen min, Anders, mente at vi skulle tenke litt større, og spurte hvorfor vi ikke kunne arrangere en konsert i stedet for det tradisjonelle høstmarkedet vi har hatt. Vi andre var nok litt skeptiske til dette, for da må vi jo ha det beste, sier Atle Viken, daglig leder hos Vikingegarden Maurenga.

Han forteller at det er han selv og Marius Adolfsen, som er ansatt hos Vikingegarden Maurenga, sønnene Anders og Amund og deres koner, henholdsvis Jannicke og Linda, som har hatt møter. Også Atles bror Per inngår i arbeidsgruppa til denne konserten.

FRA 18 til over 80 år

– Anders undersøkte hva som var mulig å skaffe av band, og fant ut at Vassendgutane nok ville passe veldig godt hos oss. Det er også det bandet som trekker mest folk for tida. Og det er morsomt å se hvem som har kjøpt billetter. Vassendgutane er populære for alle aldersgrupper. Både 18-åringer og 80-åringer har bestilt billetter. Dette er virkelig artig, sier Viken.

Til å hjelpe seg med arrangementet har Vikingegarden engasjert Nannestad ILs fotballgruppe.

– De stiller med 20 personer. Det er jo ganske stort arrangement. Det er per i dag forhåndssolgt nærmere 700 billetter, og managementet til Vassendgutane forteller at billettsalget ofte dobles i forhold til det når man får med den siste uka og salget ved inngangen, forteller Atle.

– Vi har også jobbet mye med sikkerheten, og har hatt tett dialog med politiet. Vi har et godt sikkerhetsopplegg med mange sikkerhetsvakter, sier Viken.

Gjestene må gå fra parkeringsplassen og gjennom det flotte ravineområdet før de når konsertplassen.

LES OGSÅ: OIX på hjemmebane under Jessheimdagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.