Verdens flyktningedag er en FN-institusjon som markeres 20. juni hvert år, og dagen er blitt markert på ulike måter i Norge i flere år. Arrangementet på tirsdag var imidlerti det første i sitt slag på Jessheim.

– Jeg er glad og ydmyk for å være pådriver og initiativtaker til markering av FNs verdens internasjonale flyktningedag, sier Mahmor Ahmad.

– Formålet med arrangementet er å minnes styrken, motet og utholdenhet til millioner av flyktninger verden over.

Arrangementet ble gjennomført med foredrag av Harriet Rudd, leder for samfunnsavdelingen i Flyktninghjelpen og Morten Tjessem, assisterende regiondirektør i Integrerings og mangfoldsdirektoratet. Programmet ble innledet ved varaordfører i Ullensaker kommune, Willy Kvilten, som også fortalte om kort om Ullensakermodellen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.