Også Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika og fylkestingsrepresentant Eline Stokstad Oserud fra Ullensaker markerte seg med innlegg om nærpolitireform og mot tredje rullebane på Gardermoen.

– Akershus-delegasjonen vant en viktig seier gjennom at landsmøtet programfestet et klart og tydelig nei til tredje rullebane på Gardermoen. Kapasiteten på flyplassen kan utnyttes langt bedre enn i dag og gir rom for videre vekst med dagens to rullebaner. Det er viktig at man tar den avgjørelsen nå, slik at man kan frigjøre båndlagte arealer. Vi må ta vare på matjorda, miljøet og sørge for at områder som eksempelvis Råholt ikke drukner i støy i framtida, sier Sigbjørn Gjelsvik, Akershus Sps førstekandidat til stortingsvalget.

Varaordfører Leif Haugland fra Gjerdrum og varaordfører Vivian Wahl i Nes var også blant dem som deltok på møtet.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.