Formannskapet 19. juni vedtok å legge ut forslaget til detaljregulering for eiendommen Stendansen legges til offentlig ettersyn. Dette er gnr. 131/151 som går østover fra Stensvegen og dekker nær halve Teigen skytebane. Den utgjør ca. 60 prosent av det totale boligarealet i feltet B2.

38 BOENHETER

På 42 mål vil utbygger ha eneboliger, eneboliger med sekundærleilighet og tomannsboliger. I planen er det vist samlet 38 boenheter fordelt på 10 tomannsboliger og 18 eneboliger. Men de får ikke bygge noe som helst før blant annet Teigen skytebane er flyttet, omkjøringsvegen er ferdig bygd eller sikret opparbeidet gjennom godkjent utbyggingsavtale. Dessuten er det i bestemmelsene foreslått at det ikke gis igangsettingstillatelse før grønnstruktur for den delen som ligger nordvest av omkjøringsvegen, er ferdig regulert.

Det er ingen eksisterende bebyggelse i planområdet, med unntak av en standplass for skytebanen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.