Innspillet om flytting av skateparken fra Nannestadhallen til Nannestad ungdomsskole (NUS) har kommet fra ungdomsskolen fordi de ønsker en ekstra kvalitet inn på skolens utearealer.

«NUS har fått en etterlengtet oppgradering av uteanlegget og er nå et godt tilbud til den uorganiserte delen av ungdomsaktiviteten på kveldstid og helg. NUS har også spilt inn ønske om etablering av en sandvolleyball bane, noe som vi jobber med å få på plass. En samlokalisering av tilbudet til den uorganiserte ungdomsaktiviteten og nærheten til fritidsklubben vil kunne gi positive synergier overfor den gruppen ungdommer som ikke finner tilhørighet innenfor organisert aktivitet.», skriver rådmannen i sin vurdering.

Nannestad IL ønsker å beholde skateparken ved idrettsparken.

Den 10. september skal Oppvekst- og kulturutvalget behandle saken.

LES OGSÅ: Kommunen spiller på lag med ungdommen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.