Ståle Lien Hansen trives godt som gruppeleder for Frp i Ullensaker. Han ønsker å fortsette i samme posisjon i neste fire års periode.

– Det er riktig. Etter flere runder i tenkeboksen er jeg kommet til den konklusjonen, bekrefter Lien Hansen overfor EUB.

Han har vurdert å gjøre seg tilgjengelig som potensiell ordførerkandidat for partiets nominasjonskomité, men har nå falt ned på at han trives så godt i sin nåværende rolle at det er den han aller mest ønsker å beholde. Kandidaturet til Lien Hansen ble aktuelt etter at flere internt i partiet henvendte seg til ham og oppfordret ham til å stille som ordførerkandidat.

– Jeg har foretatt en seriøs vurdering. Det er klart det er smigrende å få slike henvendelser, sier Lien Hansen.

Det vakte oppsikt da EUB for noen uker siden avslørte at Harald Espelund vurderer å gjøre sjokkcomeback som partiets ordførerkandidat til høstens valg. Espelund er fortsatt i tenkeboksen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.