Idrettslaget skal sikre at drift og rehabilitering av anlegget blir gjennomført på en miljømessig forsvarlig måte i tråd med lovverk, samt at framtidige pålegg fra kommunen følges opp. Åsen IL søker om spillemidler for anlegget i henhold til kriterier for dette. Nærliggende skoler og barnehager skal gis anledning til å bruke anlegget i skolens åpningstid, og ellers i tråd med kriterier for tildeling av spillemidler.

Saken skal til behandling i Oppvekst- og kulturutvalget 12. mars, i formannskapet den 14. mars og i kommunestyret 19. mars.

I kommunens vurdering nevnes blant annet at Åsen IL har etablert et anlegg av høy nasjonal standard, med FIS-godkjenning hvor det arrangeres FIS- og NC-renn. Samtidig brukes anlegget av lokalbefolkningen, noe som er viktig i et folkehelseperspektiv.

LES OGSÅ: Ildsjeler har lagt ned tusenvis av timer med dugnad for nytt skianlegg

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.