Formannskapet vedtok tirsdag 4. september at kommunen leier lokaler til Nav i Trondheimsvegen 82, der hvor Skatt Øst har hatt kontorene sine. 

Saken ble da behandlt på nytt etter først å ha blitt forkastet i et lukket kommunestyremøte i februar. Da ble leie av akkurat de samme lokalene debattert, men Høyre fikk med seg Ap, V, Sp, MDG, SV/Rødt og AU i å kjøre en ny runde med anbud.

Ved fristens utløp kom det inn ett tilbud – fra Emil Kristian Mogens Eiendom AS. Det ble gjennomført forhandlinger 6. juni, og etter forhandlingsrunden mottok kommunen et revidert tilbud.

Nå er den årlige leieprisen senket fra 4,3 til 3,95 millioner kroner. De opprinnelige 15 parkeringsplassene som inkluderte to HC-plasser, er nå økt til 15 + 3 HC + 2 ladeplasser, og sykkelparkeringen er økt fra 25–30 til 40 plasser. Dessuten har adgangskontrollsystemet, alarmsystemet og datakabling til aksesspunkter blitt endret fra å være leietakers ansvar til å være noe utleier tar på sin kappe.

Rådmannens innstilling ble enstemmig vedtatt, og de økonomiske konsekvensene innarbeides i budsjett 2019.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.