Eidsvoll kommune har sagt opp leieavtalen for badeplassen ved Langton. Den synes noen er beklagelig.

– Dette er den fineste badeplassen i distriktet, sier Svein-Erik Lien på Minnesund.

– Nå er den blitt mer som en i campingplass. Vi er der mange ganger om sommeren, og nå har vi ved flere anledninger møtt på både biler, campingvogner og telt.

Badeplassen ligger i Hurdal kommune, og Eidsvoll leide den i sin tid av grunneieren. For å spare penger etter at Prestsand badeplass ble opparbeidet, sa kommunen opp leieavtalen.

– Kommune burde ta seg råd til å opprettholde denne badeplassen. Jeg har ringt både Eidsvoll og Hurdal kommuner. Ingen vil ta noe ansvar, men og så vidt jeg har forstått, tømmer Eidsvoll kommune fortsatt søppel der. Før neste sesong før man i det minste kunne gå satt opp et skilt som forteller at det ikke er lov å campere der, sier Svein-Erik Lien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.